Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доки закарпатці святкують їх грабують

2 січня 2016 р., 13:42

В області зафіксували вже кілька випадків крадіжок.

Як і застерігали правоохоронці, на свята почастішали крадіжки. Найбільше від злодіїв-«домушників» потерпають квартири на перших поверхах. Крадії забирають гроші й золото.

Відразу кілька крадіжок сталося з осель закарпатців на Новий рік. Злодії вибирають момент, коли в хаті нікого немає, і лізуть досередини.

В Ужгороді 1 січня потерпіли дві квартири на перших поверхах. Жителька багатоповерхівки на вул.Оноківській пішла з хати святкувати Новий рік, а коли повернулася зранку, то виявила сліди непроханих гостей. Злодій заліз у хату, віджавши металопластикове вікно, й викрав 5000 гривень і золоті вироби. Сума заподіяних збитків склала 20 тисяч гривень.

Інший потерпілий, приватний підприємець, проживає в багатоповерхівці на вул.Грушевського в Ужгороді. В його квартиру невідомий зловмисник заліз, віджавши вікно, серед білого дня, коли там нікого не було. З хати зникли гроші в сумі 3800 доларів.

В будинок жительки м.Рахів злодій проник шляхом пошкодження серцевини замка, коли господині не було вдома. Поживою «домушника» стали два десятки золотих прикрас вартістю 24 тисячі гривень.

А от в Мукачеві поліцейські затримали злодійку. Як зясувалося, 27-річна місцева мешканка прийшла на Новий рік в гості до своєї знайомої й поцупила з сумочки господині гроші в сумі 5000 гривень. Речовий доказ вилучено, за даним фактом розпочато слідство.

Правоохоронці вкотре застерігають краян, аби не залишали на свята свої оселі без нагляду і не запрошували в гості сумнівних осіб.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp