Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелений змій" довів до біди

3 січня 2016 р., 19:30

У святкову ніч було не святково...

У ніч Нового року в смт Дубове Тячівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 22-річний пішохід. Водій, збивши чоловіка, з місця пригоди втік. Працівники сектору міліції по забезпеченню дорожнього руху у Тячівському районі спільно із працівниками Тячівського відділу міліції знайшли горе-водія. 

Ним виявився 29-річний тячівець. 31 грудня о 23 год до Тячівського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до них був доставлений чоловік із відкритою черепно-мозковою травмою, яку він отримав внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Виїздом слідчо-оперативної групи та працівниками сектору патрульної поліції по забезпеченню дорожнього руху Тячівського району, стало відомо, що дана пригода сталася в смт Дубове Тячівського району. Водій, керуючи невідомим автомобілем, збивши пішохода, зник у невідомому напрямку. Як з’ясували правоохоронці в ніч, напередодні, нового 2016 року, 22-річному чоловікові, мешканцю смт Дубове Тячівського району, не вистачило 30 хвилин для того, щоб благополучно зустріти Новий 2016 рік. Молодий чоловік саме йшов до знайомих зустрічати Новий рік, а натомість опинився у лікарні із численними травмами.

В ході оперативно-розшукових заходів ввечері 2 січня першим було знайдено автомобіль, а згодом і його водія. Як стало відомо, за кермом автомобіля марки ВАЗ-2121, причетного до ДТП, перебував 29-річний житель Тячівського району. Горе-водій у час скоєння дорожньо-транспортної пригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль оглянутий та доставлений на штраф майданчик Тячівського ВП ГУНП. За даним фактом проводиться перевірка, повідомили у прес-службі відділу безпеки дорожнього руху міліції Закарпаття.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp