Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ревнощі прикордонника закінчилися пострілами

4 січня 2016 р., 16:42

Сталося це у Солотвині.

У смт.Солотвино Тячівського району 31-річний майор прикордонної служби на грунті ревнощів до своєї колишньої дружини вчинивстрілянину з «гумового» пістолета.

Ввечері 1 січня на лінію «102» надійшло повідомлення від 40-річногомешканця смт.Солотвино. Заявник повідомив, що під час суперечки зколишнім чоловіком своєї співмешканки, він отримав тілесні ушкодження.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що стрілянину зі спецзасобу вчинив 31-річний майор Мукачівського прикордонного загону. Ввечері він прийшов додому до своєї колишньої дружини, щоб поспілкуватися з дітьми. У той час там знаходився ітеперішній співмешканець жінки.

На грунті ревнощів між чоловіками виникла суперечка, а потім і бійка, щопереросла в стрілянину. Прикордонник застосував пістолет, що стріляєгумовими кулями. Він двічі вистрелив у груди своєму супернику...

За даним фактом розпочато розслідування. Потерпілий знаходиться на амбулаторному лікуванні.












Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp