Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатському селі лунали щедрівки

4 січня 2016 р., 21:01

Це вже добра традиція.

Вже традицією стало працівниками будинку культури с. Ганичі організовувати новорічні щедрування в установах села. Як завжди перше новорічне привітання отримав колектив працівників сільської ради.

Сільський голова А.В. Фіцай привітав всіх присутніх з наступаючим Новим 2016 Роком, побажав затишку та добробуту в кожній сімї, щоб наступний рік став для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання.

Учасники художньої самодіяльності БК виконали щедрівки: «Ой чи є,чи нема, цей господар дома», «Щедрий вечір», «Добрий вечір тобі, пане господарю», «Засвіти, зірко» та привітали низкою побажань.
Також з новорічними щедрівками та побажаннями завітали до дитячого садка, відділення звязку та підприємців села: М.В. Фіцай, П.П. Фіцай, М.М. Бердар, І.І. Танчинець та інших.

Працівники БК – директор Н.В. Фіцай та художній керівник Т.М. Бердар побажали: нехай чудові новорічно – різдвяні свята будуть щедрими й радісними, а Божа благодать ніколи не покидає вашої оселі, хай з вами завжди будуть вірні друзі, удача та успіх. На завершення зустрічі щедрувальники виконали «У Вас і в нас хай буде гаразд».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp