Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець знайшов паспорт з грішми посеред вулиці і одразу поніс його в поліцію (ФОТО)

5 січня 2016 р., 16:41

Власник щиро вдячний рятівнику.

Прогулюючись вулицями міста, чоловік знайшов на землі загублений кимось паспорт, в якому було більше 3000 гривень. Не вагаючись, ужгородець поніс знайдене в поліцію.

Сьогодні обідньої пори до працівників Ужгородського відділу поліції звернувся 43-річний житель міста. Чоловік розповів правоохоронцям, що, йдучи по вул.Швабській, він побачив на землі чийсь паспорт. У документі чоловік знайшов гроші в сумі 3240 гривень.

Не вагаючись, порядний чоловік поніс паспорт з грошима до поліції. Вже за декілька хвилин слідчі знайшли контакти власника. Ним виявився 55-річний житель Ужгородщини пан Михайло (на фото). Йому зателефонували й повідомили про знайдений паспорт. Чоловік був дуже вдячний.

До слова, чоловік, який приніс знахідку до поліції, навіть відмовився сфотографуватися для статті в ЗМІ. Каже, що слави не бажає, а просто хотів допомогти людині. Приклад, гідний для наслідування!


Керівництво Ужгородського відділу поліції вдячне небайдужому громадянину за гідний вчинок. Ми просимо всіх громадян, потрапивши в аналогічні ситуації, одразу ж інформувати поліцію. Тільки спільними зусиллями ми досягнемо кращих змін у нашому житті!


Інформація Ужгородського відділу поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp