Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець намагався вивезти з України майже сто тисяч пачок білоруських цигарок

6 січня 2016 р., 13:13

Мікроавтобусом зацікавились прикордонники

Напередодні, в рамках проведення спеціальних заходів з протидії незаконній діяльності поблизу кордону спільна група у складі прикордонного наряду відділу «Вилок» Мукачівського загону разом зі співробітниками Виноградівського відділення поліції ГУ Національної поліції в Закарпатській області на околиці смт. Вилок виявила підозрілий мікроавтобус «Мерседес-спрінтер» білого кольору. За кермом автомобіля перебував місцевий мешканець.

Під час перевірки чоловік відмовився надати можливість правоохоронцям оглянути транспортний засіб. Відтак машину доставили на штраф майданчик відділення поліції.

Сьогодні, за санкцією Виноградівського райсуду автомобіль було відкрито. В ньому виявилося 199 ящиків (99500 пачок) сигарет «Фест» без акцизної марки білоруського виробництва.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 204 ККУ (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Інформація внесено до ЄРДР. Тривають слідчі дії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp