Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бюджет Мукачева на 2016 рік уже планують змінювати

6 січня 2016 р., 13:54

Змін чималор, планів ще більше

Напередодні позачергової сесії Мукачівської міськради, яка відбудеться 12 січня проходить обговорення проектів рішення в депутатських комісіях. Вчора вже засідали комісії з питань охорони здоров’я, з питань освіти та культури, Сьогодні засідали комісії з питань комунальної власності та земельних відносин, з питань законності, регламенту, депутатської етики, оборонної роботи та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє прес-служба Мукачівської міськради.

Депутати вивчали проекти рішень, якими передбачається прийняття міських програм - розвитку позашкільної освіти, підтримки комунального закладу «Соціальна аптека» , створення електронної системи обліку пацієнтів, впровадження електронних протоколів лікування та оцінки якості роботи медичних працівників закладів охорони здоров’я. Серед важливих рішень – зміни до бюджету міста на 2016 рік, створення Будинку Національних спільнот. Його планують облаштувати в колишньому Будинку вчителя. З відповідною пропозицією до міськради звернулися представники шести культурно-національних товариств міста. Його планують передати на баланс управління культури. Це буде майно для спільного використання, в першу чергу для всіх національно-культурних товариств. Тут вони матимуть можливість і проводити фестивалі, збори, конференції. Відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради планують доручити розробити положення "Про Будинок Національних спільнот", а також провести комплекс заходів по організації використання приміщень з функціональним призначенням – конференц-зал, організації прийому громадян громадськими організаціями, проведення зборів, тощо. Графік функціонування пропонується узгоджувати з виконавчим комітетом Мукачівської міської ради.

Також депутати розглянули проект рішення про прийняття з державної власності у комунальну власність територіальної громади м. Мукачево та затвердження акту прийому - передачі цілісного майнового комплексу Державного закладу "Вузлова лікарня ст. Мукачево ДТГО "Львівська залізниця".

Також депутати планують прийняти на сесії звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів та Закарпатської обласної державної адміністрації з питання фінансування професійно-технічних училищ міста.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp