Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трагедія на Перечинщині: молодик на Різдво вбив стареньку бабусю

7 січня 2016 р., 14:46

Життя ціною в чарку горілки

Сьогодні близько 8:00 у с.Тур’я Пасіка, що на Перечинщині, злодій проник у будинок 79-річної пенсіонерки. Грабіжник розбив скло на вхідних дверях та відкрив їх ключами, що були в замку зсередини.

Здобиччю злочинця став мобільний телефон та 50 гривень, які встиг взяти похапцем. Коли злодій побачив перед собою господиню дому, накинувся на неї, сильно побив - і втік. Долаючи біль, жінка спромоглася подзвонити своїй 29-річній внучці і розповісти про напад. Через три години старенька померла.

Працівники слідчо-оперативної групи ще встигли опитали потерпілу. І за зовнішнім портретом, який вона дала, за гарячим слідом упіймали грабіжника.

Раніше судимий за крадіжку, 25-річний мешканець с.Порошково, «попався» за 7,5 км від місця злочину, на одній із вулиць свого села. У кишені затриманого, який був уже напідпитку, виявили вкрадений ним телефон та купюру 50 гривень.

Грабіжник у скоєному зізнався. Ведеться слідство. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp