Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді визначили першого фіналіста гумористичних змагань

6 травня 2014 р., 10:03

Як КВНівці за перемогу боролися?

ПАДІЮН, зала, що сміється до сліз, гучні овації та найкращі уболівальники! Високу планку, яку поставили школярі на фіналах, не те, що не опустили, але й здолали її з упевненістю! Усе це – про 1 гру 3 туру ЗЛ КВН!

Отож, у першому півфіналі за омріяну путівку до головної гри сезону змагалися 4 команди:

- АШО?!

- Без Мандата (юрити УжНУ)

- На Юг

- Чебурек-Паук

КВНівці зіграли 4 конкурси: привітання-візитку, розминку, імпровіз та новий для ЗЛ конкурс – СТЕМ із зіркою. До слова, для кожної команди “зірка” – різна, і кожен персонаж став приємним сюрпризом для глядачів у залі. Крім того є нульовий конкурс – “вірусної реклами”, у який команди запрошували всіх на свою гру. Оцінювався конкурс за репостами Вконтакті та голосами журі. Тож, до загального активу 1 бал додали (і відповідно стали переможцями) юристи, далі – Чебурек-паук (0,8) і по 0,5 – у АШО?! і На Юг.

Змагалися між собою і вболівальники. Цього разу із кульками, наповненими гелієм, тіфозі треба було вигадати кричалку на підтримку улюбленої команди.

Першим конкурсом була візитка. Без Мандата стали справжнім “паровозом” гри – з перших хвилин намагалися задати темп грі та показали уже справді по-безмандатівські стильні мініатюри. Тут і Модернізована церква, і людина-павук, яка всіх врятувала, і “Зіна” в Іршаві, і “діти мажорів, яких після революції залишилося так мало”, і (насущне для області) угорський паспорт, і звичайна чоловіча дружба (“Без Мандата”: танцюємо по жизні”).

Чебурек-павук для багатьох стали командою-відкриттям гри. Вони показали ряд мініатюр, зокрема про ректора Смоланку, який не звик до своєї нової посади, випадки біля пологового будинку (“дівчинка. 3.500. я жирнааа”), і ковбой, який повертається додому, а також був присутній найкрутіший пацан у школі.

На Юг – двоє дівчат відіграли у своєму, дещо космічному, стилі. Тут була серія мініатюр про пекло, випадки зустрічі американо і молока, дуже одинока стюардеса, якби Дікапріо був ідіотом… Словом, “гарячі дівчата виступали для всіх”.

АШО?! в оновленому складі багато співали, зазначили, що у півфіналі треба дивувати і на виході…заснули, вкрившись ковдрами, і снилося їм різне, але все про КВН! Ашошки показали ситуації із пожежником на пікніку, випадки у маршрутці, коли водій їде тільки під повільну музику, ДАІшника, який займався танцями.

Розминка пролетіла швидко і, на жаль, не так весело, як би хотілося, але загалом на одній позитивній та дорозичливій хвилі.

Завдання на імпровіз було видане за декілька годин до гри, а тему було обрано “рандомним способом” (генератором тем). Тож, у підсумку команди мали показати “Тихий конфлікт у Боздошському парку з веселим таксистом”.

Ну, і закривав конкурсну програму півфіналу СТЕМ із зіркою. Уж тут команди справді здивували! Дівчата із На Юг вийшли із справжніми мужніми спортсменами – американськими футболістами із ужгородських “Лісорубів” (Надя захотіла заміж і провела кастинг на найкращого нареченого. На жаль, Шандор так і не знайшовся). Наступними на сцені з’явився Чебурек-паук та телеведуча Віолетта Цап (“Ранок на Тисі”, Тиса-1). Команда показала історію батьківських зборів, на які ходять тільки татусі (і наглядно пояснила, чому саме так це відбувається).

Справжній фурор влаштували АШО?! зі своїми зірками – знаними якщо не на все Закарпаття, то, принаймні на весь Ужгород точно. Зав’язалося все на весіллі Ержіки на Радванці… і з’явилися “циганки” – Анжела та її мама (більше відомі як акторки Наталія Засухіна та Клара Берец). Сміху було! зал декілька разів аплодував стоячи, а акторки реагували на кожного глядача в залі, на всі рухи та дії учасниць команди. Тут були і співи, і танці,та навіть подарунки – зокрема, підкова від циганського коня (улюбленій команді – на щастя!).

І для когось несподіванкою, для інших – приємним сюрпризом стала поява на сцені Закарпатки зірки телепередачі “Мастер-Шеф” (СТБ), улюбленця глядачів Анатолія Цуперяка, який разом із Без Мандата показали людину, яка передивилася випусків кулінарної програми і, щоб не зганяти зло на людях, виплескує негатив у спеціально відведеному місці. Зала тепло зустрічала гостя та дарувала довгі овації.

Тепла атмосфера та аплодисменти публіки зробили неймовірною атмосферу – таким і має бути справжній КВН! Але, все ж, фіналіста визначати треба. Із упевненим відривом перемогу святкували юристи. “Без Мандата” стали першими фіналістами Чемпіонату!

Решта команд ще матимуть шанс поборотися за додаткове місце у головному фіналі у грі за Літній кубок ЗЛ КВН, а загалом ж уже забезпечили собі місце у фіналі Кубка ЗЛ КВН.

Тож, першого фіналіста визначено. Юристи очікують на своїх наступних суперників, а друга гра – не забариться – 6 травня, 19.00 у ПАДІЮНі!

Сашка Артюхина

Панорама  Мукачева



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp