Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршавській лікарні лунала коляда (Фото)

8 січня 2016 р., 12:50

З палати до палати ходили колядники

В Різдвяну тиху ніч братчики Іоанно-Предтечівського Іршавського братства молилися на нічній Літургії в обителі, що стала для молоді майже домівкою – в Іоанно-Богословському Сілецькому монастирі, де служив Літургію голова братства ієромонах Агапіт.

Усю службу молодь молилася і просила новонародженого Спасителя про спасіння своїх душ, про мир і злагоду. Після Літургії і вiтання дiтей з Недiльної школи з колядою на вустах усі розійшлися по домівках, прославляючи новонародженого Богомладенця. На завершення ієромонах Агапіт привітав братчиків з цим величним торжеством і побажав, щоб малесенький Богомладенець укріпив і благословив їх на добрі справи, бо в ці свята, як ніколи треба творити добро, щоб любов’ю до ближніх, співчуттям робити те, що подобає християнину, а саме творити добро прославляючи малесенького Царя над царями, нашого Спасителя…

І вже заснiженого рiздвяного дня, 7-го січня, Iршавська молодiжка вiдвiдала i подiлилась радiстю свого серця з хворими районної Iршавської ЦРЛ. З вiддiлення до вiддiленя, з палати до палати братчики разом з батюшкою прославляли новонародженого Богомладенця.

{g}

З колядою i смачненькою кутею молодь старалась порадувати тих, хто не змiг вiдвiдати храм чи просто почути коляду вдома. Медичний персонал, хворi з приємним здивуванням зустрiчали молодiжку. Пiсля проведеної акцiї голова братства iєромонах Агапiт подякував молодi за прекраснi колядки та найголовнiше за їхню щирiсть, з якою вони прославляли новонародженого Спасителя.

Іршавське молодіжне братство, Мукачівська православна єпархія


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp