Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті знищували наркотики (ФОТО)

6 травня 2014 р., 10:57

Майже на 100 тисяч євро.

 

29 квітня ц.р. згідно з судовими вироками, які набрали законної сили, знищено близько 40 літрів екстракційного опію, вартість якого на «чорному» ринку становить майже 100 тисяч євро. 

Крім цього, було спалено наркотичні та психотропні речовини, серед яких гашиш, канабіс, пігулки з бупренорфіном та трамадолом. Знищені наркотичні засоби були речовими доказами у кримінальних справах та кримінальних провадженнях, які розслідували слідчі Управління СБУ в Закарпатській області протягом 2011-2013 років. 



Зокрема, 8 років та 2 місяці ув’язнення отримав місцевий мешканець за незаконне ввезення з Угорщини в Україну майже 40 літрів екстракційного опію. Наприкінці 2010 року 33-річний житель Виноградівщини повертаючись з Угорщини, куди він їздив у приватних справах, погодився у черговий раз за грошову винагороду перевезти через угорсько-український державний кордон дві двадцятилітрові каністри із наркотичним засобом. Зловмисник заздалегідь приховав ємності з наркотичною речовиною під пасажирським сидінням власного мікроавтобуса. Проте на митному посту «Вилок» наркотик виявили та вилучили Чопські митники спільно зі співробітниками регіонального Управління МВС. 

У помешканні затриманого правоохоронці виявили ще дві десятилітрові каністри із залишками цього ж наркотичного засобу. Рішенням Виноградівського районного суду Закарпатської області контрабандиста визнано винним за ч.3 ст.305, ч.3, ст.307 та ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. По 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки призначено покарання чотирьом фігурантам інших кримінальних справ, обвинувачених у контрабанді особливо небезпечних наркотичних засобів. За налагодження механізму збуту гашишу, марихуани та опію вироком Мукачівського міськрайонного суду ще двох місцевих мешканців засуджено до 2 років та 1 місяця позбавлення волі, а їхнього спільника – до 4 років ув’язнення з іспитовим терміном 2 років. 
Прес-група УСБУ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp