Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна отримає від ЄС 30 млн на пункти пропуску

9 січня 2016 р., 16:56

Гроші підуть на модернізацію IT-інфраструктури, а також будівництво нових пунктів.

Україна отримає від Європейського Союзу 30 млн євро грантової допомоги за програмами прикордонного співробітництва, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Відзначається, що гроші підуть на прикордонні пункти Красноїльськ і Дяківці на українсько-румунському кордоні, Рава-Руська, Устилуг-Зосін, Краковець, Шегині та Ягодин на кордоні з Польщею.Також до програми включені пункт на українсько-словацькому кордоні Ужгород - Вишнє Німецьке та на українсько-угорському - Лужанка-Берегшурань.Крім того, на кордоні з Угорщиною побудують пункт пропуску водного сполучення Вилок для байдарочників.За інформацією МЕРТ, частина гранту передбачена для розвитку сучасної IT-інфраструктури відділів прикордонної та митної служб, зниження уразливості прикордонних територій від ризику повеней, поліпшення ситуації із забрудненнями від хімічних звалищ і скидання стічних вод і т.д.Раніше волонтери Донбас SOS скаржилися, що частина перепусток у зону АТОперестала працювати з 1 січня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp