Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатському селі запрацював садочок

9 січня 2016 р., 18:00

На Міжгірщині.

у переддень Нового року

Потреба в дитячому дошкільному закладі в с. Річка виникла давно. Дітей до дитячого садка батькам доводилося довозити аж в сусіднє село Тюшка. Кілька років тому тодішнє керівництво району хотіло вирішити дану проблему шляхом реконструкції старого дитсадка. Однак благі задуми чиновників не знайшли втілення в реальність через допущені помилки за реконструкції приміщення. І лише через роки за головування в селі Василя Бігаря за підтримки вже чинної районної влади вдалося вирішити дитячу проблему.

За рішенням сільської ради та громадськості населеного пункту підшукали приміщення для сільської бібліотеки, оскільки найбільш підходящим для дитячого садка була колишня бібліотека. Громадським методом зробили ремонт дошкільного закладу, потурбувалися про затишок та комфорт для малечі.

До введення в експлуатацію дитсадка до Нового року долучилися керівники району – Василь Щур та Василь Худинець, які виділили кошти на придбання інвентаря (шафи, ліжка, столи, дитячі іграшки).

І ось у переддень Нового року в селі свято. На новосілля прийшли депутати сільської ради, батьки, сільчани. Розділили радість з ними голова районної ради Василь Щур, голова райдержадміністрації Василь Худинець та його перший заступник Василь Юрик. Відділ освіти РДА представив його начальник Іван Субота, які щиро привітали жителів села з новосіллям та наступаючими святами.

Подякував керівникам району за привітання і ділову підтримку сільський голова Василь Бігар.

Концертну святкову програму подарували всім учні місцевої ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом Христини Гички.

Марія Рубець, Міжгір’я онлайн

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp