Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородські депутати Новий рік та Різдво святкували

10 січня 2016 р., 10:58

Різдво - велике свято для всіх

0312.ua з’ясував, де проводять свято депутати ужгородської міської ради та яких різдвяних традицій дотримуються. Розповів про це і мер Ужгорода Богдан Андріїв. Також політики розповіли, як зустрічали Новий рік.

Богдан Андріїв, мер Ужгорода

«Ми святкували разом Новий рік з дружиною, дітьми, а також з братом та його родиною. Згодом я пішов на вечірнє богослужіння у Боздоський парк, потім на площу Театральну. Площа, до речі, мала не зовсім привабливий вигляд. Багато де валялося розкидане сміття, різні пляшки. Варто зауважити, що в такі дні і в інших містах України відбувається подібна ситуація.

Цього року на Різдво я поїду в Стрий до мами. На це свято в родині ми обов’язково готуємо кутю, 12 різних страв, сіно приносимо додому. Йдемо на кладовище, палимо свічки».

Андрій Риба, фракція «Солідарність»

«Спочатку я був запланував подорож на Новий рік, однак так склалися обставини, що нікуди так і не поїхав. Новий рік зустрів спочатку в родинному колі, потім із компанією найближчих друзів. Із ними разом відвідали ярмарку в центрі. Щодо Різдва, то його я вже відсвяткував, адже я католик. Але в мене є традиція: з друзями ходимо колядувати 7 січня. Не виключаю, що 7-8 січня завітаємо колядувати до когось із колег-депутатів.

Віктор Щадей, позафракційний:

«Новий рік святкував зі знайомими в Ужгороді. Нічого особливо, як звичайно. На Різдво є родинна традиція збиратися разом, обов’язково їдемо в село до бабусі. Там всі святкуємо, колядуємо. Цього року теж не збираюся зраджувати цій традиції».

Василь Гомонай, фракція «Відродження»

«22 грудня у мене була приємна подія – у Києві народився племінник, внаслідок чого плани трохи змінилися. Ми завжди з дружиною й дітьми зустрічаємо разом Новий рік. Щодо Різдва, то для нашої родини воно вже позаду. Невід’ємними атрибутами цього свята для сім’ї є гарно вбрана ялинка та подарунки. Головне – щоб діти не дізналися, звідки насправді беруться подарунки».

Віталій Готра, фракція «Відродження»

«Мені пощастило зустріти Новий рік з друзями, які навчаються закордоном. Із ними разом пішли в центр до головної ялинки. Різдво для мене виключно родинне свято. Перший день свят наша родина нікуди не їде, святкуємо вдома. Наступного їдемо колядувати до родичів у село, зокрема, до бабусі, якій зараз 100 років».

Мирослав Горват, позафракційний:

«Цього разу зустрів Новий рік на весіллі в дітей своїх друзів. Навіть, побув трохи тамадою. Різдво святкували 25 грудня разом зі своєю великою родиною. Спочатку зібралися у батька, потім пішли до брата. Ходили з однієї родини в іншу, ми завжди так святкуємо Різдво».



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp