Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До важкохворих діток прийшли з колядою

10 січня 2016 р., 20:31

Творити добро легко!

На другий день Різдва Христового з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського Станівське молодіжне братство на честь св. рівноапостольних Кирила й Мефодія з колядою відвідало онкологічне та пульмонологічне дитяче відділення обласної дитячої лікарні, що в Мукачеві.

Про це повідомляє Мукачівська православна єпархія.

Братчики зі своїм головою – настоятелем Свято-Петро-Павлівського храму в с. Станово, що на Мукачівщині – протоієреєм Василієм Поповичем, подарували хворим діткам за допомоги коляди та щедрівок, перш за все, добрий настрій і звичайно святкові солодощі та святі ікони.

Різдво Христове – це унікальна можливість для кожного з нас виконати євангельську заповідь та слова нашого Спасителя: «Я був у в’язниці і ви прийшли до Мене, був голодний і ви нагодували Мене; спраглий і ви напоїли Мене; був чужинцем і прийняли Мене; коли Я був нагий, ви одягнули Мене; коли Я був хворий, ви відвідали Мене (Мф., 25, 35-36). Тож закликаємо і всіх відвідувачів нашого ресурсу, у ці святкові дні чим більше долучатися до благодійних акцій, творити добро і бути небайдужими до своїх ближніх та оточуючих нас людей!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp