Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники - про жахливу смерть ужгородських пенсіонерів

11 січня 2016 р., 09:02

Ймовірно - це отруєння чадним газом

10 січня о 19:26 в оперативно-рятувальну службу посупило повідомлення з Ужгородського міськвідділу національної поліції про те, що на вул. Підгірній, у квартирі, загинуло двоє пенсіонерів 1940 та 1928 років народження.

 

Як вдалося з’ясувати, виявила тіла родичка власника, котра по обіді навідалася у квартиру. Саме вона і повідомила про даний факт в правоохоронні органи.

За попередніми даними, причиною смерті могло стати отруєння чадним газом. Детальні обставини трагічного випадку з’ясовуються.

З метою попередження випадків загибелі й травмування людей Управління ДСНС України у Закарпатській області звертає увагу громадян на дотримання правил пожежної безпеки. Щоб запобігти лиху, необхідно перевіряти справність газового та пічного опалення, почистити димоходи та щоденно провітрювати кімнати. Ні в якому разі не використовувати для обігріву приміщень газові плити. Дотримання цих простих правил дозволить Вам зберегти своє власне життя та життя Ваших рідних і близьких!








У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp