Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко: Потрібні терміни реалізації "Мінська-2"

11 січня 2016 р., 18:17

Президент наполягає на перевірці виконання пунктів мінських угод до певної дати.

Президент Петро Порошенко заявив про необхідність визначення конкретних термінів виконання пунктів мінських угод. Про це він заявив в під час візиту до Тернополя, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми підкреслюємо, що всі пункти мінських угод повинні бути виконані. І через зрив РФ виконання своєї частини зобов'язань ми твердо ставимо питання про те, щоб у 2016 році прив'язати всі кроки, які передбачені мінськими угодами, до конкретної дати", - сказав Порошенко.

За словами президента, саме цьому питанню будуть присвячені всі міжнародні переговори, зокрема в нормандському форматі і в рамках Тристоронньої контактної групи.Президент підкреслив, що Україна залишається на порядку денному міжнародної коаліції. "Ви знаєте, що в січні головування в ОБСЄ перейшло до нашого друга і партнера Німеччини. Ми очікуємо розширення мандата, кількості і присутності спостерігачів ОБСЄ", - сказав Порошенко.Нагадаємо про те, що 30 грудня 2015 року лідери "Нормандської четвірки" - президент РФ Володимир Путін, України Петро Порошенко, Франції Франсуа Олланд і канцлер Німеччини Ангела Меркель - під час телефонної розмови домовилися подовжити реалізацію мінських угод на наступний рік.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp