Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

12-річна мандрівниця травмувалася в горах

6 травня 2014 р., 13:47

Дівчинці діагностували вивих.

5 травня, о 18:00 рахівським гірським рятувальникам довелося поспішати на допомогу й туристичні групі з Кривого Рогу Дніпропетровської області, яка ще третього числа вирушила в район гори Петрос Рахівського району. 

На щастя, перед цим гості зареєструвалися у рятувальній службі. Отож, коли під час чергового спуску 12-річна туристка травмувала ногу й потребувала невідкладної меддопомоги, то керівник групи відразу повідомив про це рятувальників. О 19:10 співробітники Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення прибули на місце події, де попередньо діагностували у дівчинки вивих голіностопа правої ноги та наклали тугу пов’язку. 

Далі травмовану разом з двома супроводжуючими ДСНСівці доправили до лікувального закладу, що в селищі Ясіня. Подальшої госпіталізації юна туристка не потребувала. Після цього рятувальники транспортували потерпілу до потягу, яким вона разом з дорослими вирушила додому.


Повідомили у ДСНС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp