Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Криму виникли ускладнення з ветеранськими виплатами

6 травня 2014 р., 14:25

Ті, хто знаходиться на окупованій території поки що грошей не отримає

Ускладнення з виплатами відбувається на тимчасово окупованій території Криму, повідомила Денісова. Щорічну одноразову грошову допомогу до Дня Перемоги в Україні вже отримали майже 90 відсотків ветеранів Великої Вітчизняної війни, повідомила міністр соціальної політики Людмила Денісова у вівторок, 6 травня. «Станом на 5 травня 88 відсотків ветеранів війни вже отримали разову грошову допомогу. 

У грошовому еквіваленті це становить 695,9 мільйонів гривень», - наводить слова Денісової Укрінформ. Вона нагадала, що на ці цілі затверджено бюджетну програму обсягом в 819 мільйонів гривень. Згідно з постановою Кабінету міністрів, одноразові виплати всім ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань в середньому збільшені в порівнянні з минулим роком на 7 відсотків. «Так, розмір одноразової грошової виплати для інвалідів війни I групи становить 2575 гривень, II групи - 2250 та III групи - 2020 гривень», - уточнила міністр. При цьому Денісова зазначила, що з об'єктивних причин затримується виплата для ветеранів війни, які проживають зараз у Криму. 

«Ми, на жаль, не зможемо забезпечити виплату нашим ветеранам, які перебувають сьогодні на тимчасово окупованій території України. Але такі кошти в розмірі 43 мільйони гривень містяться на рахунках Мінсоцполітики, і ми готові в будь-який час нашим ветеранам, які проживають в Криму і в Севастополі, виплатити ці гроші на материковій частині України ... іншого механізму на сьогодні немає», - сказала Денісова, зазначивши, що йдеться про 76 тисяч кримчан - ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp