Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві стартує фестиваль "Червене вино-2016"

12 січня 2016 р., 12:49

До початку залишилось трошки більше доби

13 січня, о 15:00 в міському парку «Перемога» відбудеться офіційне відкриття XXI фестивалю «Червене вино». До цього часу - о 14:00 годині від міської ялинки почнеться урочиста хода. Проходитиме театралізоване дійство за участі акторів Закарпатського театру драми та комедії біля міської ялинки та завершиться у парку “Перемоги”, - повідомляє пре-служба Мукачівської міськради.

Участь у фестивалі-конкурсі візьмуть кращі 40 виноробів краю, яких обирала спеціально створена дегустаційна комісія.

У парку зведено фестивальне містечко із дерев’яних будиночків.

Організатори вже підготували насичену культурну програму. В перший день для гостей фесту звучатимуть колядки - на сцені виступатимуть учасники фестивалю колядницьких колективів “Котилася торба”. Виступатиме й Заслужений академічний Закарпатський народний хор та ряд колективів з міст та районів області.

З 18.00 години на сцені відбудеться концертна програма за участі провідних виконавців та гуртів естрадної пісні серед яких Сергій Паллаг, Ольга Свида, Людмила Ковач, гурт “Бревіс”, гурт Flying Swan та багато інших.

Та вже з 23.59 години разом будемо відраховувати відлік часу до зустрічі Старого Нового Року!



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp