Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Три тисячі перечинців сидять без води. Електронасос вийшов з ладу (Фото)

12 січня 2016 р., 12:52

Проводять відновлювальні роботи

“12” січня 2016 р. о. 09 год. 40 хв. до ДПРЧ-1 У ДСНС України у Закарпатській області поступило повідомлення від міського голови м. Перечин Погоріляка Івана Михайловича про підтоплення свердловин №5 та №6 міського водозабору в м. Перечин. На місце події було направлено друге відділення чергового караулу на АЦ-40(131)137А.

{g}

По прибутті на місце виклику спільно з аварійною бригадою КП «Комунальник» проведено обстеження свердловин, виявлено часткове підтоплення двох свердловин внаслідок підняття рівня води в рісці Уж та виходу її з берегів, та вихід з ладу електричного насосу на свердловині № 5. Частково припинено водопостачання м.Перечин – мікрорайон «Посьолок», орієнтовно 3 тис. населення.

На даний час аварійною бригадою КП «Комунальник» в складі 4 чоловік та екскаваторв BOREX проводяться відновлювальні роботи, - повідомив Михайло Марич Часу Закарпаття.

На місце події виїжджали в.о начальника Перечинського РС У ДСНС України у Закарпатській області, старший лейтенант служби ЦЗ Джупіна І.В., начальник ДПРЧ-1 У ДСНС України у Закарпатській області, майор служби ЦЗ Керецман А.М., Перечинський міський голова Погоріляк І.М., аварійна бригада КП «Комунальник». ВО начальника Перечинського РС У ДСНС України у Закарпатській області старший лейтенант служби цивільного захисту І.В. Джупіна.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp