Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Чернігівщині 16 осіб побили поліцейського та його рідних

12 січня 2016 р., 17:35

Затримали тільки чотирьох осіб

Чернігівській області затримано чотирьох учасників масового побиття поліцейського та членів його родини, яке сталося минулого тижня.

Про це повідомляє сектор комунікацій Головного управління Національної поліції в області.

Минулого тижня у приміщенні магазину-кафе, розташованого в одному з сіл Бахмацького району Чернігівській області, поліцейський місцевого відділу поліції зробив зауваження декільком особам, які порушували громадський порядок.

Через півтори години до будинку, де проживає родина поліцейського, на трьох автівках приїхали 16 осіб віком від 17 до 25 років. Зловмисники дерев'яними палицями заподіяли поліцейському і членам його родини тілесні ушкодження.

Поліцейському довелося застосувати табельну зброю і зробити кілька пострілів. Правопорушники утекли на автомобілях, попередньо заволодівши зброєю правоохоронця.

Слідчо-оперативні групи Бахмацького відділу поліції та Талалаївського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області на сьогодні встановили особи всіх 16 учасників нападу на родину поліцейського, четверо активних учасників затримані та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

{g}

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків), що карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, а також ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), що карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

У всіх членів родини поліцейського (дружини і двох дітей) є синці та забійні рани. Правоохоронець госпіталізований на стаціонарне лікуванні до неврологічного відділення Бахмацької районної лікарні.

Розслідування справи перебуває на контролі керівництва обласної поліції.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp