Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорщина готова підтримати Ужгородську міськраду

13 січня 2016 р., 09:49

Про це йшлося на вчорашній зустрічі з делегацією, що прибула з сусідньої країни.

Вчора, 12 січня 2016 року, відбулася робоча зустріч в.о. міського голови, першого заступника міського голови Іштвана Цапа з угорською делегацією на чолі із заступником держсекретаря Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Жолтом Чутора.
До угорської делегації, зокрема, також увійшли: Генеральний консул Угорщини в м. Ужгород Йожеф Бугайла, Генеральний консул Угорщини в м.Берегово Ендре Саліпскі, заступник Генерального консула в м Ужгород Ласло Віда.

 

Під час зустрічі сторони обговорили актуальні питання двосторонньої співпраці. Так, зокрема, Ж.Чутора запевнив українську сторону у всебічній підтримці Угорщиною євроінтеграційних намірів України та наголосив на необхідності подальшого розвитку співпраці у всіх сферах міжнародних відносин. Також угорська сторона звернулася до міської влади з проханням розглянути можливість встановлення в Ужгороді пам'ятника революційним подіям 1956 року.

У свою чергу, в.о. міського голови І.Цап акцентував увагу на необхідності активізації економічної співпраці з максимальним залученням наявного інструментарію, зокрема, ужгородського офісу угорського торгового дому та Українсько-Угорської ТПП. Угорській стороні було запропоновано також долучитися до розробки та реалізації проекту комплексної реконструкції площі Шандора Петефі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp