Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві прийняли у комунальну власність вузлову лікарню

13 січня 2016 р., 11:00

Депутати Мукачівської міськради схвалили прийняття з державної у комунальну власність вузлової лікарні станції Мукачево.

Мукачівська міська рада вирішила: прийняти безоплатно з державної власності у комунальну власність територіальної громади м. Мукачево цілісного майнового комплексу Державного закладу "Вузлова лікарня ст. Мукачево ДТГО "Львівська залізниця" за адресою: вул. Я. Мудрого, 46,48-50 у м. Мукачево.

Майно буде закріплено за відділом охорони здоров'я виконавчого комітету Мукачівської міської ради на праві оперативного управління з постановкою на баланс.

З цього питання виступив і голова Ужгородської територіальної профспілкової організації "Львівської залізниці" Ярослав Афтанас.

Мукачівський міський голова Андрій Балога зазначив, що матеріальне оснащення ЦРЛ дозволить обслуговувати і залізничників, які матимуть можливість проходити і медогляд. «Ми готові до співпраці, виступаємо за розвиток медицини. Ми не проти якщо залізничники хочуть мати свою окрему лікарню – це їх право, але і вони її мають фінансувати. Наразі ми виконуємо постанову уряду і вимоги бюджету при прийнятті лікарні у комунальну власність».




Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp