Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді радикально змінюють систему прибирання вулиць

13 січня 2016 р., 19:10

Прибиратимуть місто щодня.

Якщо торік вулиці Ужгорода прибиралися через день, то зараз запроваджується абсолютно нова система щоденного прибирання. 

На всіх центральних і найбільш навантажених (потоками людей і автомобілів) прибирання буде 4 рази на тиждень ручне і 2 рази механізоване, крім того, щодня вручну збиратимуть сміття. Про це йшлося сьогодні на нараді заступника міського голови Олександра Габора з керівниками комунальних служб і підприємств.

Буде визначено чіткі години, коли і як саме прибиратимуть кожну вулицю. Деякі, як, наприклад, Бородіна (поруч із "П'яним" базаром) будуть очищати навіть двічі на день, скажімо, вранці – підмітання чи механізована очистка і після обіду ще раз збирання сміття вручну.
Також радикально змінять перевірку якості робіт. Жоден акт про виконання робіт не буде підписано, а відтак і не проводитиметься оплата виконавцям, якщо буде помічено недбале виконання зобов'язань, які чітко прописано в угодах, - інформує Ужгородська міська рада.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp