Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті знову обиратимуть перевізників

14 січня 2016 р., 15:50

Оголошено умови для перевізників

Організатор перевезень – Закарпатська обласна державна адміністрація
оголосила конкурс з перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньо обласні маршрути).
Відповідний документ та умови конкурсу оприлюднені 9 січня у газеті „Новини Закарпаття” № 1-2.

Одною з обов’язкових умов конкурсу на приміських маршрутах є наявність не менше одного автобусу для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, - повідоляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Задля якісного задоволення потреб пасажирів у перевезенні автомобільним транспортом, департамент житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури ОДА закликає перевізників області взяти участь у конкурсі. Він відбудеться 11 лютого п.р. у приміщенні Закарпатської обласної адміністрації.
Документи для участі в конкурсі у закритому конверті з позначкою №1 та конверт з позначкою №2 (який містить заяву), необхідно розмістити у скриньку „Для документів на конкурс” до 22 січня п.р. включно, яка знаходиться у департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp