Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Мукачева прибула офіційна делегація з краю Височина (Фото)

14 січня 2016 р., 18:41

Обговорили питання співпраці на поточний рік

В Мукачеві з робочим візитом перебуває делегація з партнерського краю Височина. В складі делегації голова крайового уряду краю Височина, голова благодійного фонду «Віза» Зденек Кадлец, координатор співпраці краю Височина і Закарпаття Катерина Свободова та члени благодійного фонду «ВІЗа» – Йозеф Недвед і Василь Самандрула. Гості провели зустріч з Мукачівським міським головою Андрієм Балогою. В ході зустрічі обговорено питання співпраці на 2016 рік, - повідомляє Мукачівська міськрада.

«Ми контактуємо з містом уже 9 років. Співпрацюємо з Мукачевом і тут проекти втілюються найефективніше в області. У нас восени відбудуться місцеві вибори, але і після них наша співпраця залишиться на високому рівні», - звернувся до міського голови керівник крайового уряду Височини Зденек Кадлец.

Андрій Балога переконаний, що в Мукачеві й надалі успішно реалізовуватимуть спільні проекти з Височиною. Минулоріч спільною з партнерами з Височини в місті оновили дитсадок № 16, де замінили вікна та двері на енергоощадні. Цього року співпрацю планують продовжити - насамперед йдеться про заклади освітньої сфери.

Серед пропозицій – і проведення в місті бізнес-форум за участі чеських підприємців. Його проведуть на Дні міста Мукачева.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp