Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль тримає популярність на Сході (РЕЙТИНГ)

15 січня 2016 р., 10:13

Такі результати опитування

Навіть через півроку після переведення на Закарпаття Геннадій Москаль залишається одним із найпопулярніших політиків на Сході України

Згідно з даними соціологічного опитування «Рейтинг», проведеного в Донецькій і Луганській областях (у підконтрольних українській владі районах), найвищий позитивний рейтинг серед українських політиків та представників влади мають Рінат Ахметов (35%), лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко (24%) та голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль (17%). За ними йдуть голова опозиційного уряду Борис Колєсніков (15%) та керівник Одещини Міхеїл Саакашвілі (15%).
Найгіршим на підконтрольних Україні територіях Донбасу, згідно з опитуванням, є ставлення до лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока, голови пратії «Укроп» Геннадія Корбана та народного депутата Дмитра Яроша.

Результати опитування, проведеного на сході країни, різко відрізняються від загальноукраїнських даних. Наприклад, у Донецькій та Луганській областях такі політики, як колишній голова фракції Партії Регіонів Олег Єфремов та голова опозиційного уряду Борис Колєсніков знаходяться у верхній частині списку рейтингу, тоді як загалом по Україні ставлення до них різко негативне.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp