Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Троє "говерлян" увійшли до складу символічної збірної туру

6 травня 2014 р., 20:41

Яку формують у Прем’єр-лізі.

UA- Футбол традиційно формує символічну збірну чергового туру Української Прем'єр -ліги , враховуючи думки кореспондентів , які працювали на матчах.

Воротар – Олександр Ільющенков ( "Карпати" Львів). 2 -й виклик до збірної туру

Голкіпер львів'ян став справжнім героєм матчу проти " Дніпра". Піймавши кураж , молодий воротар ловив буквально все , що летіло у бік його воріт. Зозуля , Коноплянка , Селезньов , Ротань мали відмінні можливості вразити ворота Ільющенкова , але кіпер "Карпат" в рамці діяв просто чудово. І єдиний м'яч , який все ж зміг забити Селезньов на початку другого тайму , не знижує заслуг Олександра , все ж комбінація у дніпрян вийшла практично ідеальна .

Захист

Віталій Лисицький ( "Говерла" Ужгород). 2 -й виклик
В одній з найгучніших перемог ужгородського клубу останнього часу капітан "Говерли" прийняв безпосередню участь. Лисицький не тільки забив один з шести голів у ворота Віталія Неділька , центральний захисник закарпатців також не дозволив нічого зробити у власній штрафній площі потужним атакуючим гравцям " Волині" і не програв практично жодного єдиноборства , забезпечивши недоторканність власних воріт.

Володимир Костевич ( "Карпати" Львів). 5 -й виклик
Лівий фланг захисту львів'ян у матчі з " Дніпром" був доручений Костевичу , який за задумом Севідова повинен був нейтралізувати Джуліано і Федецького , з чим Володимир впорався на відмінно. Бразилець лише двічі опинявся на ударних позиціях, а Федецький взагалі повністю провалив матч з " Карпатами " і був замінений Рамосом . Костевич до атак своєї команди приєднувався не так часто як зазвичай, проте свої прямі обов'язки 8 -й номер " біло -зелених " виконував в повному обсязі і по праву може вважатися одним з головних творців гучної перемоги "Карпат " над " Дніпром".

Микита Каменюка ("Зоря" Луганськ). 2 -й виклик
У гостьовому матчі з " Севастополем" "Зорі" була вкрай необхідна перемога , але гра складалася дуже важко. Кримчани дали бій луганчанам , допоки своє вагоме слово не сказав капітан "біло -чорних " . Незважаючи на те , що Каменюці довелося грати не на своєму звичному фланзі , Микита підстроївся і повністю віддався грі , принісши максимальну користь своїй команді. Загроза через край Каменюки воротам Чуваєва виходила постійно і цілком заслужено , що 6 -й номер " Зорі" забив важливий гол , який поставив жирну крапку в протистоянні з кримчанами .

Півзахист
Віталій Буяльський ( "Говерла" Ужгород). 1 -й виклик
У грі з "Волинню " на рахунку атакуючого хавбека ужгородців дві гольові передачі . Буяльський із завидною завзятістю борознив свій фланг , створюючи постійну напругу біля воріт лучан. Ні Мемешев , ні Сімінін відверто не справлялися з проривами 17 -го номера "Говерли" , Віталій кілька разів небезпечно пробивав по воротах , і будь півзахисник більш удачливий, рахунок у матчі цілком міг стати ще більшими.

Олексій Гай ( "Чорноморець" Одеса). 3-й виклик
Одесити продовжують збирати " скальпи " грандів українського футболу і, схоже , вже остаточно утвердилися як "п'ята сила" національної першості. Величезну роль у цьому успіху грає середня лінія "моряків" і один з лідерів команди - Олексій Гай. Переживає другу молодість хавбек " Чорноморця" в 28 -му турі став одним з найпомітніших гравців на полі , проробив неймовірний обсяг роботи , і саме з відмінної передачі на хід Лео Матосу почалася атака одеситів , що завершилася голом.

Олег Баранник ("Ворскла" Полтава). 1 -й виклик
Вихід в результаті вимушеної заміни в першому таймі Баранника повністю переломив хід зустрічі " Ворскли " з " Металургом". Атакуючий хавбек полтавчан не тільки забив важливий вирішальний гол ворсклян , а й всю гру протримав у напрузі захист запорожців , відчайдушно чіпляюсись в кожному матчі хоч за якісь очки . Міг Олег стати і автором дубля , але помітно , що ігрової практики півзахисникові не вистачає , хоч у величезному бажанні грати Бараннику , звичайно , не відмовиш.


Муртаз Даушвілі ( "Карпати" Львів). 1 -й виклик
Щоб розраховувати на успіх у грі з таким клубом , як "Дніпро " , необхідно взяти під свій контроль середину поля. У "Карпат " у матчі з претендентом на чемпіонство цю функцію взяв на себе Даушвілі , який в парі з Чачуа протистояв Ротаню і Політило , і як показав результат , впорався з поставленим завданням більш ніж успішно. Вихованець тбіліського "Динамо" показав себе з найкращої сторони і в матчі 28 -го туру став одним з найкорисніших гравців "біло - зелених" , руйнуючи більшу частину атак дніпрян .

Напад
Максим Шацьких ( "Говерла" Ужгород). 2 -й виклик
У матчі 28 -го туру Шацьких продемонстрував гру , за яку він і отримав славу одного з кращих нападаючих українського чемпіонату. Довгий час Максим не міг набрати оптимальну форму і багато хто вже почали списувати його з рахунків , відправляючи на пенсію. Проте в матчі з "Волинню" 35 -ти річний форвард показав , що ще здатний на багато що, і хоч на всі 90 хвилин Максима вже не вистачає , у відведений йому час на поле Шацьких зробив дуже багато, особливо в дебюті зустрічі. Забивши важливий гол , найдосвідченіший форвард поклав початок розгрому "Волині".

Олександр Гладкий ( "Карпати" Львів). 3-й виклик
Екс -гравець " Дніпра" своєю блискучою грою фактично став катом своєї колишньої команди і поховав надії дніпрян на золоті медалі УПЛ. Можливо , після цього матчу Рамос зверне увагу на Гладкого , і Олександр повернеться до Дніпропетровська. Як показала остання гра , з нападом у " синьо -біло -блакитних" великі проблеми. У відмінності від львів'ян , які повністю переграли свого суперника і одну з ключових ролей у цьому розгромі зіграв саме Гладкий , який записав на свій рахунок дубль.

Луїс Адріано ("Шахтар" Донецьк). 3-й виклик
Маріупольський " Іллічівець" - традиційно один з найбільш зручних суперників для "Шахтаря". Тим не менш, в 28 -му турі азовці змогли попсувати нерви гірникам . У другому таймі маріупольці навіть зрівняли рахунок і , здавалося , що почесна нічия вже в кишені . Але форвард " оранжево -чорних " Адріано взяв ініціативу в свої руки - його гол приніс важливу перемогу донецькій команді і ще на крок наблизили її до чергового , п'ятого поспіль , чемпіонства.

тренер

Олександр Севидов ( "Карпати" Львів). 2 -й виклик
Протистояння на "Дніпро - Арені" може вважатися одним з центральних матчів всього чемпіонату .Підопічним Рамоса перемога була важлива як ніколи , але позбавлений від відповідальності за результат колектив Севидова підніс гіркий урок дніпрянам . Тренер львів'ян скористався ходом ва- банк від Рамоса , зловив "Дніпро" на контратаках і домігся великої історичної вікторії , причому особливо в "Карпатах" виділялися футболісти , контракти які належать саме "Дніпру" , що також досить символічно....

Говерла Андрій Алфимов , UA- Футбол

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp