Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті проведуть економічний експеримент

15 січня 2016 р., 19:20

Захід заплановано на 21 січня.

Чи можливе «закарпатське економічне чудо»? Яка стратегія економічного зростання потрібна регіону? Яка модель взаємодії між бізнесом та владою може стати найбільш ефективною? Ці та інші питання будуть розглядатися на Форумі ініціатив, що відбудеться 21 січня 2016 року на Закарпатті. Форум консолідує представників ділових, експертних та громадських кіл: топ-менеджери провідних компаній регіону, керівники органів виконавчої влади, експерти та лідери бізнес-асоціацій, ЗМІ.

Володимир Панов, співініціатор форуму та голова Обласного об’єднання організацій роботодавців Закарпаття, прокоментував майбутню подію: «Форум ініціатив пройде під загальною темою «Закарпатський економічний експеримент». Закарпаття має всі шанси стати найкомфортнішим регіоном для ведення бізнесу в Україні, а регіон з позицій аутсайдера в економічних рейтингах вже найближчим часом перетвориться в лідера економічного зростання. Маємо ряд напрацювань, є бачення розвитку регіону, яке ґрунтується на досвіді роботи СЕЗ і ТПР в області та кращих світових практиках, є ініціативна група бізнесу, яка готова працювати на розвиток регіону».

На Форумі, за інформацією організаторів, очікуються заяви Геннадія Москаля, голови Закарпатської ОДА, про нові підходи в економічному розвитку Закарпаття.

Захід відбудеться на заводі «Єврокар» (с. Соломоново, Ужгородського району). Інформацію про транспортування та інші деталі розішлемо ближче до події.

Початок о 10:00.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp