Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали молодика, який викинув вибуховий предмет

16 січня 2016 р., 12:05

Він і сам міг постраждати

На лінію 102 надійшло повідомлення від 40-річного жителя міста Мукачево про те, що під час прибирання сміттевих урн у мікрорайоні Паланок він помітив, як невідомий чоловік кинув у смітник гранату й пішов.

На місце події виїхала патрульні поліцейські та спеціалісти вибухотехнічної служби. Уже за кілька хвилин прилеглу територію було огороджено, виставлено охорону, а доступ стороннім особам до місця події було припинено. Фахівці вилучили гранату РГД 5 без запалу та направили на дослідження.

Вже за кілька хвилин поліцейські наздогнали та затримали чоловіка, який викинув у смітник саме ту гранату. Ним виявився 27-річний мукачівець. Молодик пояснив, що він знайшов гранату у парку й вирішив її викинути.

Відомості за даним внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Правоохоронці застерігають громадян: якщо ви знайшли вибухові предмети, ні в якому разі не чіпайте їх та не переносіть самотужки, а телефонуйте за номером “101” або “102”.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp