Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські прикордонники допомогли затримати пакистанця, що переправляв мігрантів через кордон (Фото)

16 січня 2016 р., 12:55

Затримали в Одесі

Вчора в Одесі співробітники оперативно-розшукових підрозділів Мукачівського та Одеського прикордонних загонів Держприкордонслужби у взаємодії з представниками управління внутрішньої безпеки Національної поліції за підозрою в організації стійкого каналу переправлення незаконних мігрантів через державний кордон України на ділянці Закарпатської області затримали громадянина Пакистану.

Викрити пакистанця вдалося у ході проведення оперативних заходів, оскільки він переховувався від органів досудового розслідування. За отриманими оперативними даними іноземець причетний щонайменш до трьох незаконних переправ груп мігрантів до Угорщини та Румунії.

Затриманого для подальших слідчих дій буде передано компетентним органам.

Нагадаємо, що це вже друге затримання організатора каналу незаконної міграції на цьому тижні здійснене оперативними органами Держприкордонслужби. Декілька днів тому в Києві був затриманий громадянин Сомалі, який налагодив протиправну схему в’їзду в Україну нелегальних мігрантів та їх подальше незаконне переміщення до країн Євросоюзу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp