Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський народний хор заколядує на радість і на поміч

16 січня 2016 р., 14:38

У Хрестовоздвиженському кафедральному соборі

17 січня у Хрестовоздвиженському кафедральному греко-католицькому соборі Ужгорода співатиме заслужений академічний Закарпатський народний хор.

Про це повідомляє Управління культури Закарпатської ОДА.

Цим виступом колектив завершить цикл новорічно-різдвяних концертів, якими вже встиг порадувати чимало слухачів у різних куточках Закарпаття. А ще подія особлива тим, що має благодійну мету – допомогти малозабезпеченим ужгородцям. Ідея по-мистецьки підтримати добру справу належить художньому керівнику хору Наталії Петій-Потапчук. За її словами, дуже важливо в такі світлі свята дарувати тепло не лише своїм близьким, але й людям, у яких більше нікого немає і які опинились на самоті з власними життєвими труднощами. Учасники ж колективу пропозицію підтримали одноголосно.

Долучитись до акції "Допоможи ближньому" зможуть всі охочі, пожертвувавши кошти благодійній організації, яка опікується безхатченками та дітьми з неблагополучних родин, а саме – допомагає їм харчами. Для добровільних внесків волонтери розташують спеціальні скриньки.

Незмінно, своїм шанувальникам Закарпатський народний хор запропонує цікаву та різноманітну програму: це і найпоширеніші закарпатські колядки, і найбільш рідкісні, і колядки мовами національностей, представлених на Закарпатті, і візитівка українського Різдва "Щедрик" М.Леонтовича, й іще низка тематичних хорових творів вітчизняних композиторів, зокрема, місцевих. Прикрасять концерт солісти Петро Матій, Мирослава Копинець, Яна Садварій, Олександр Товт.

Початок о 18.30.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp