Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пелгржімов та Мукачево домовилися, що проведуть спільний футбольний турнір (ФОТО)

17 січня 2016 р., 10:33

Про це йшлося на зустрічі з чеською делегацією.

Мукачівський міський голова Андрій Балога провів зустріч з делегацією з чеського міста-побратима Пелгржімов. У складі чеської делегації заступник міського голови Йожеф Кох, депутат міськради Іванна Койчанова, директор початкової школи Павел Рафай, керівник міського закладу культури Мартін Еклер.

 

Угоду про партнерство міста підписали у 2012 році, і співпраця перебуває на доволі високому рівні. Пелгржімов, місто чеського краю Височина активно бере участь у спільних проектах, що їх реалізує Закарпаття та Височина.

Під час зустрічі з міським головою Мукачева Андрієм Балогою представники чеської сторони акцентували на поглиблені міжнародних культурних та економічних зв'язків. Мова йшла також про обмін студентами та педагогами навчальних закладів.

Сторони домовились організувати спільний футбольний турнір різних вікових категорій між командами Мукачева та чеського Пелгржімова.
















Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp