Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подоружуйте дешево! З України у Париж, Мілан чи Брюсель за 17 євро

18 січня 2016 р., 14:10

Не сиди вдома, коли є можливість побачити світ

Поблизу кордонів України є декілька аеропортів, з яких лоукости WizzAir та Ryanair виконують десятки рейсів у будь-який куточок Європи та продають авіаквитки за дуже низькими цінами. Найбільші з цих аеропортів у Варшаві, дещо менші у Кракові, Катовіце, Жешуві та Любліні. Окрім польських міст, аеропорти лоукостів ще є у молдовському Кишиневі, словацькому Кошице та угорському Дебрецені.

Тривалий час можна було менш ніж за 20 євро дістатися з України в Італію через Ужгород – Кошице, але з січня 2016 Wizz Air скасував рейси Кошице – Мілан.

На щастя, є доволі схожий маршрут, ще й за нижчою ціною! А закарпатцям до аеропорту взагалі рукою подати.

З Дебрецена лоукост Wizz Air за ціною від 8 євро виконує рейси у Париж, Мілан, Брюссель, Ейндховен, Лондон, Мальме та Маастріхт. А з України до Дебрецена можна дістатися за 8,2 євро, - повідомляє Lowcost Avia.

Ціна авіаквитків з Дебрецена в один бік від 2500 ft = 8 євро! І це ціна для всіх, для купівлі не потрібно бути учасником Wizz Discount Club!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp