Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Народні депутати відвідали в ізоляторі бійців "Правого сектора", яких затримали за бійку на "Драгобраті"

18 січня 2016 р., 18:59

Справа набула гучного розголосу. Знову Правий сектор, знову Закарпаття

Сьогодні в Апеляційному суді Закарпатської області відбувся розгляд апеляційних скарг затриманих членів «Правого сектора» - учасників бійки на одній з турбаз на гірськолижному курорті Драгобрат у Рахівському районі Закарпаття.

Нагадаємо, Ужгородський міськрайонний суд виніс рішення про взяття під варту на 60 діб усіх п’ятьох учасників бійки. Заарештовані через своїх адвокатів оскаржили це рішення суду першої інстанції в Апеляційному суді. Сьогодні колегія обласного суду під головуванням судді О.Марчука розглянула цю апеляцію.

Справа набула великого суспільного резонансу. Судовий зал не вмістив усіх бажаючих. З Києва прибуло кілька народних депутатів України, зокрема Володимир Парасюк, Ігор Луценко, Сергій Мельничук, Юрій Тимошенко та інші. Підтримати колег прибув і командир ДУК «Правий сектор» Андрій Стемпіцький.

У залі зачитали звернення до суду голови Луганської обласної адміністрації Георгія Туки, народних депутатів Дмитра Яроша, Олега Мусія, Володимира Соляра, Олега Петренка та інших. Усі вони готові взяти затриманих «правосекторівців» на поруки.



Водночас самих заарештованих в суді не було через неузгодження питання з їх конвоюванням у суд із СІЗО.

В слідчому ізоляторі їх відвідали нардепи Парасюк, Луценко та Мельничук. Як розповіли потім депутати журналістам і представникам громадськості, умови утримання заарештованих в СІЗО нормальні, їхній фізичний стан задовільний. Один із п’яти, стан якого найважчий, перебуває в лікарні, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Виходячи з того, що підсудних не змогли вчасно доставити в суд, розгляд їхніх апеляційних скарг перенесено на п’ятницю, 22 січня.

За дотриманням правопорядку під час розгляду апеляції і біля стін СІЗО слідкували працівники поліції. Порушень не допущено.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp