Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гріхи закарпатцеві з рук не зійдуть

18 січня 2016 р., 08:40

За гріхи віддасть свободу.

Минулого року у січні протягом тижня мукачівець пограбував двох жінок. У двох випадках зловмисник діяв за однаковою схемою. Він підходив до жінок, котрі йшли вулицею самі і, погрожуючи їм фізичною розправою, забирав гроші й особисті речі – крадені речі він здав у ломбард. Зловмисника затримали.

"Потерпілими грабіжника стали дві мукачівки, котрі пізно ввечері самі поверталися додому. І в однієї, і в іншої зловмисник виривав з рук їх жіночі сумочки, - розповідає капітан поліції Ярослав Мартин. - Правоохоронці затримали неодноразово судимого 25-річного зловмисника. У поле зору цей чоловік потрапив вже давно. На його рахунку вже були судимості за аналогічні злочини. Мукачівець, аби збагатити своє матеріальне становище, нападав на жінок та забирав у них усе, що становило цінність. Ціллюмукачівця було у будь-який спосіб заволодіти жіночою сумкою. Сума збитку для потерпілих складала півтори тисячі гривень".


Матеріали досудового розслідування, розпочатого за ознаками ч.2 ст.186 (грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального кодексу України були передані до суду.

Вироком Мукачівського районного суду чоловіка засуджено до 5 років та 6 місяців позбавлення волі.











Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp