Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль подарував 85-річній закарпатці омріяний подарунок

20 січня 2016 р., 10:14

Очільник Закарпаття не міг не відповісти на листа пенсіонерки

Геннадій Москаль привітав із днем народження 85-річну Маргариту Ткач, мешканку мікрорайону Доманинці в Ужгороді.

Жінка, котра кілька десятиліть пропрацювала вчителькою, написала листа до голови ОДА, в якому висловила незвичне прохання: «Будь ласка, пане Г.Москаль! Подаріть мені прапор моєї рідної, любимої мною України, бо я любуюся прапорами лише по телевізору, а я одинока пенсіонерка – хвора, не ходяча, і мене обслуговує територіальний центр за кошти моєї пенсії, як людину похилого віку, хвору на суглоби. Мені 20.01.2016р. буде 85 років. Я 1931 р.н. З великою повагою до Вас вчителька-пенсіонерка Ткач Маргарита».

Голова ОДА особисто приїхав додому до пані Маргарити, вручив їй цінний подарунок, національний прапор і побажав міцного здоров’я.

– Відправляючи листа, я навіть не сподівалася, що губернатор знайде час і особисто приїде, щоб привітати мене з ювілеєм, – каже Маргарита Михайлівна. – Це дуже приємна несподіванка, за яку я щиро дякую…

– Лист дуже проникливий, тому я не міг поставитися до нього формально, – пояснює свій вчинок Г.Москаль. – Вітання вчительці, котра стільки років віддала педагогіці, було внесене в мій робочий графік. До речі, за словами пані Маргарити, ми вже зустрічалися з нею в середині 90-х, коли я очолював на Закарпатті обласне управління міліції… У щоденній роботі трапляються завдання, які особливо приємно виконувати. Цей випадок – якраз із таких.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp