Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Протягом різдвяних свят поліцейським охоронцям довелось здійснити 900 екстренних виїздів

20 січня 2016 р., 16:06

Щодоби працювали сто працівників

Святкова пора – для когось час відпочинку, зустрічей з близькими, а для інших робота в посиленому режимі. Саме в час, коли громадяни відправляються на відпочинок, покидають свої домівки, на «полювання» за дармовою здобиччю виходять «домушники». Аби свято для закарпатців не запам’яталось неприємними сюрпризами, у святкові дні працівники Управління поліції охорони Закарпаття працювали у посиленому режимі.

Обласні охоронці поліції оберігали спокій та безпеку не тільки об’єктів, які охороняються, а й стежили за дотриманням громадського порядку. Особливо - у місцях масових святкувань та поблизу церков.

Впродовж святкових вихідних, з 1 по 14 січня, цілодобово на маршрутах перебували 12 службових поліцейських автомобілів груп швидкого реагування. Щодоби до виконання службових обов’язків залучалося майже 100 працівників. Відтак, за період свят було здійснено понад 900 виїздів. Разом з тим, працівники поліції охорони здійснили близько 20 виїздів по лінії «102».

Вперше за багато років свята в Закарпатській області для правоохоронців УПО минулися без надзвичайних випадків, злочинів. Поліцейським охорони спільно з працівниками інших підрозділів вдалось забезпечити спокійні свята для жителів Закарпаття.

Управління поліції охорони в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp