Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівські рятувальники подбали про безпеку малюків (ФОТО)

21 січня 2016 р., 09:22

Правилам безпеки малюків навчали і кілька днів тому.

Виноградівські дітлахи змалку вчать правила безпечної поведінки. У цьому їм допомагають місцеві рятувальники. От і 19 січня представники Держслужби з надзвичайних ситуацій провели урок безпеки в дошкільному навчальному закладі № 6 м. Виноградів. Головною метою заходу, у якому взяли участь близько сотні малят віком від 3 до 6 років, стало виховання у дітей культури поведінки під час виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події.

 

Насамперед рятувальники в доступній формі пояснили вихованцям дитсадка, як треба поводитися вдома й на вулиці, аби не сталося лиха. Далі розповіли, що слід робити у випадку пожежі – куди дзвонити і як рятуватися від вогню. Дітлахи в розмові з бійцями ДСНС проявили неабияку обізнаність у темі пожежної безпеки. Під час діалогу вони розповіли про те, що бачили, як їхні сусіди спалюють сміття, та про інші випадки. При цьому вже у 5-річному віці малята знають, яка поведінка є неправильною.

На «десерт» рятувальникизалишили найцікавіше – демонстрацію пожежної техніки 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Саме з її допомогою вогнеборці щодня ліквідовують загорання й рятують від знищення майно громадян. Дітям показали засоби захисту органів дихання й первинні засоби пожежогасіння, зокрема вогнегасник. Та найбільший захват у дошкільнят викликала можливість приміряти спорядження рятувальника і посидіти в пожежному авто.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp