Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопська митниця допомагатиме розслідуванню, але не коментуватиме передчасно

7 травня 2014 р., 14:39

Така офіційна позиція Чопської митниці Міндоходів щодо діяльності посадових осіб, яким оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення

Чопська митниця Міндоходів підтверджує наявність кримінального провадження за фактами, зазначеними у публікації, розміщеній в засобах масової інформації, та забезпечує всебічне сприяння при проведенні слідчих (розшукових) дій, що реалізуються у рамках досудового розслідування.

Разом з тим, станом на 29 квітня 2014 року, до митниці не надходило інформації про вручення посадовим особам митниці повідомлення про підозру чи складання обвинувального акта у відповідному кримінальному провадженні, де обвинуваченими є працівники митниці.

З огляду на вказане, враховуючи такі засади кримінального провадження як верховенство права, законність, повага до людської гідності, презумпція невинуватості та забезпечення доведеності вини, висновки публікації про вчинення посадовими особами митниці кримінальних правопорушень до винесення судом рішення у конкретній кримінальній справ є передчасним.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного правління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp