Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українець потрапив до рейтингу найталановитішої молоді за версією Forbes

21 січня 2016 р., 08:10

Forbes включив до списку найталановитіших та найуспішніших людей у світі віком до 30 років випускника Механіко-машинобудівного інституту при Київському політехнічному інституті 28-річного Івана Пасічника.


До списку увійшли по 30 представників 20 різних категорій – «мистецтво і стиль», «фінанси», «музика», «розваги», «спорт», «медіа», «виробництва та індустрії», «соціального підприємництва», «закону і політики», «науки», «маркетингу і реклами», «енергії», «охорони здоров'я» і т.д. Ім'я Івана занесено в категорію «виробництво та індустрія».

Іван Пасічник є керівником і співзасновником стартапу Ecois.me. Це система домашнього енергоменеджменту, яка підключається в електричному щитку до кабелю електроживлення і вимірює споживання електроенергії в будинку. Дані про енерговитрати докладно аналізуються, щоб відстежити надмірності і побачити можливості для економії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp