Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція - про підпал автомобіля екс-голови облради (ФОТО, ВІДЕО)

21 січня 2016 р., 10:15

Прикра несподіванка чекала на Чубірка вчора, 20 січня.

Вчора ввечері в обласному центрі Закарпаття згорів автомобіль "Мерседес Бенц GL 550". Поліція кваліфікує цю подію як підпал.

 

20 січня о 19.21 по телефону 102 надійшло повідомлення про те, що по вул. Боженка в Ужгороді (неподалік від облдержадміністрації) загорівся автомобіль. На місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та рятувальники. Пожежники згасили полум'я і не дали вогню перекинутися на інший, припаркований неподалік автомобіль.

Встановлено, що за цією адресою загорівся автомобіль "Мерседес Бенц GL550", сірого кольору, 2008 р.в. Машина належить голові облради попереднього скликання. Вогнем повністю знищено моторний відсік, салон та кузов машини.

Територія була обладнана засобами відеоспостереження. Поліцейські вивчають записи з камер відеонагляду. Триває розслідування.

Інформацію про подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.




Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp