Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бюджет Закарпаття уже заробив 1 мільярд 149 мільйонів

7 травня 2014 р., 15:58

У квітні цього року закарпатці сплатили до бюджету на 42 більше ніж торік.

Протягом чотирьох місяців поточного року надійшло 1 млрд. 149 млн. 931 тис. гривень, – свідчить аналіз фактичного збору платежів до Зведеного бюджету Закарпатської області, що контролюються ГУ Міндоходів у Закарпатській області та Чопською митницею Міндоходів.

У квітні 2014 року зібрано понад 321 млн. 424 тис. грн., що на 42 млн. грн. більше, ніж у аналогічному періоді попереднього року.

– Зростання надходжень забезпечено по всіх бюджетоутворюючих податках, зборах та митних платежах, таких як податок на прибуток, податок на додану вартість, акцизний податок та інші, - зазначає Олексій Петріченко, в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, та додає, – ці результати, переконаний, свідчать про деяку стабілізацію в роботі суб’єктів господарювання області. Зокрема, в цьому ми переконались в квітні по рівню надходжень. Бізнес працює, а це значить, що в бюджет надходять кошти, так необхідні для стабілізації економічної та соціальної сфери життя держави.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp