Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Синевирі перевірили готовність туристичного маршруту (ФОТО)

7 травня 2014 р., 17:17

Маршрут «Синевирський перевал – г. Кам’янка – Синевирське озеро» витримав перевірку і готовий показати туристам свої принади.

Туристичний маршрут знаходиться у задовільному стані, оформлений інформаційними знаками та щитами. Біло-зелене маркування на маршруті допомагає організовувати рух відвідувачів, а також є джерелом інформації при самостійному проходженні стежки.



Даний маршрут привертає увагу туристів не байдужих до походів полонинами та тих, хто не надто боїться натруджувати свої ноги.

Маршрут проходить середньовіковим смерековим лісом, кругом відкриваються захоплюючі краєвиди на село Синевирська Поляна та красу навколишніх гір, а також з висоти пташиного польоту можна побачити озеро Синевир.



На маршруті зустрічаються рідкісні види червонокнижних рослин та птахів. Працівники НПП «Синевир» зустріли глухаря і дикій природі. Маршрут залишив за собою переживання тих приємних моментів турпоходу, які, хоч і стомлюють ноги, але наповнюють тіло енергією активності, а душу - радістю.



В ході обстеження маршруту складено акти і припис по виявлених недоліках при обстеженні туристичного маршруту «Синевирський перевал – г. Кам’янка – Синевирське озеро» і вказано терміни їх виконання. Разом з обстеженням маршруту було проведено екологічну акцію та очищено стежки від сміття.

НПП "Синевир"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp