Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Результат виборів ректора МДУ - справжня дилема для Міносвіти

7 травня 2014 р., 18:24

Вибори ректора в університеті закінчились майже нічийним результатом і до Міністерства надсилають двох кандидатів на затвердження. Кого саме призначать стане відомо по укладенню договору.

Сьогодні у Мукачівському державному університеті відбулись вибори ректора вишу. Кандидатами на посаду були Юрій Мигалина, Тетяна Щербан та Василь Росул.

Отже, результати виборів ректора Мукачівського державного університету: Мигалина – 15 голосів "за", Росул -101, Щербан – 122, - повідомляє Панорама Мукачево.

Кандидатури Тетяни Щербан та Василя Росула їдуть на затвердження у Міністерство освіти і науки на затвердження. МОН обере того кандидата, з яким укладе договір. Якого саме кандидата оберуть невідомо, адже розрив у голосах досить малий.

Слід зазначити, що кандидатура Тетяни Щербан підтримувалась і на виборах, і до них головою Закарпатської обласної ради Іваном Балогою. Стосовно кандидата на посаду ректора МДУ Василя Росула, то ця кандидатура не задовільняла очільника облради, який стверджував, що Росул є ставлеником екс-ректора УжНУ Федора Ващука.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp