Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лідери учнівського самоврядування Луганщина побували на Закарпатті

24 січня 2016 р., 16:42

Після новорічних канікул діти створили спільну стінгазету, в якій поділились яскравими враження

Проект “Схід і Захід – разом”, ініційований Всеукраїнською радою старшокласників, розпочався 5 січня 2016 року в місті Ужгороді. У рамках проекту лідери самоврядування з Луганщини провели спільні канікули з лідерами Закарпаття.

{g}

Лідери самоврядування Закарпатської області познайомили луганських ровесників із традиціями святкування Різдва на Закарпатті, - інформує департамент освіти і науки Закарпатської ОДА.

Під час екскурсійних поїздок гості ознайомилися з архітектурними пам’ятками міста над Ужем: Ужгородським замком, музеєм під відкритим небом, етнографічно-краєзнавчим музеєм та іншими чудовими місцями, прогулялися вулицями різдвяного міста. У Святвечір дітей привітав народний хореографічний ансамбль «Світанок» із міста Кіровограда виставою «Різдво іде, добро в кожну хату несе».

Крім того, учасники проекту побували у казковому зимовому селищі Колочава, музеї «Старе село», здійснили екологічний візит до національного природного парку “Синевир” , відвідали реабілітаційний центр бурих ведмедів, здійснили захоплюючу екскурсію до замку Паланок, Чинадіївського замку Сент Міклош, Невицького замку. Лідери також відвідали Хустщину: Червоне поле, с. Іза з його чудовим лозоплетінням, м. Хуст з його історичними особливостями.

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відкрив свої творчі обійми гостям Станиці Луганської, запропонувавши майстер-класи з альпінізму, гри на народних інструментах, гітарі, вишивки стрічкою, декупажу, кераміки та виготовлення ляльки-мотанки.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp