Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві освятили адмінбудівлю поліції (Фото)

24 січня 2016 р., 19:16

На Водохреща

На свято Водохреща старший священнослужитель Кафедрального собору отець Петро освятив робочі кабінети Мукачівського відділу поліції. Під час відправи священики покропили усіх присутніх працівників поліції, «щоб додала йорданська свята водичка кожному Божого благословення, здоров’я, сили і духу».

{g}

Священнослужитель у своїй проповіді наголосив, що закони державні схожі до законів Божих, а на правоохоронців покладено нелегку місію подібно Івану Хрестителю – навертати громадян до законності та правопорядку.

Після богослужіння правоохоронці набрали освячену воду, аби принести додому як оберіг та спогад про велике релігійне свято.

Насамкінець служителі церкви освятили робочі кабінети працівників поліції, ізолятор тимчасового тримання та розташовану на території адмінбудівлі капличку, яка названа на честь архістратига Михаїла, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp