Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президент України повідомив про судові ініціативи щодо Криму

25 січня 2016 р., 09:47

Тема анексії Криму повинна залишатися серед пріоритетних питань українських партнерів, зазначив Порошенко.

Президент Петро Порошенко анонсував низку судових ініціатив щодо захисту державних інтересів України в Криму.

 Про це він повідомив сьогодні в інтерв'ю українським телеканалам."І ви протягом двох тижнів побачите цілий ряд судових ініціатив, які Україна і ті підприємства, які ми будемо супроводжувати, будуть забезпечувати судовий захист державних інтересів України за багатьма конвенціями, які ми будемо представляти в різних міжнародних судах", - сказав Порошенко.

Тема анексії Криму повинна залишатися серед пріоритетних питань українських партнерів, які повинні взяти участь в обговоренні кримського питання."Там повинен бути ЄС, там повинні бути США, залучити до цього країни-гаранти Будапештського меморандуму. Назвати цей формат можна "Женева плюс" і негайно почати консультації з організації цього процесу", - сказав президент.Він також повідомив, що найближчим часом ПАРЄ приїде з візитом до Криму."І тут за останні дні зроблено кілька ключових і проривних речей. Ми очікуємо найближчим часом місію ПАРЄ з перевірки дотримання прав людини у Криму, у тому числі представників кримсько-татарського народу", - заявив президент.Нещодавно на прес-конференції президент Петро Порошенко серед головних пріоритетів на 2016 рік назвав повернення України на Донбас і в Крим.У Кремлі відповіли, що "кримської проблеми" не існує.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp