Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дорога, яка веде на Драгобрат, - небезпечна (ФОТО)

25 січня 2016 р., 10:40

Там вчора сталося кілька ДТП через засніженість траси

Про це у мережі "Фейсбук" розповів журналіст Віталій Глагола:

Відрізок дороги Рахів-Ясіня. Цією дорогою люди їздять на Драгобрат та Буковель, саме вона сполучає Закарпатську область із Івано-Франківською. 

Отже, неділя і на годиннику 17:00. Я їду з друзями на Буковель вчитись кататись на лижах. Трохи засмучений розповідями товаришів про те, як на гірськолижних трасах у Карпатах хтось зламав те, хтось інше. А дехто взагалі мало не вбився. Та сам думаю про те, що їдучи цією дорогою вбитись у мене шансів на порядок більше ніж на найстрімкішій трасі гірськолижного курорту. 

Ця дорога несе небезпеку... 2-3 сантиметровий шар льоду на дорозі в післяобідню пору ніхто навіть і не думав посипати. Неділя ж бо? Але погода не спить... Усього за 20 кілометрів я побачив кілька ДТП. Ось цього австрійця на Пежо просто знесло з легенько присипаного снігом льоду на дорозі. Він вже наврядчи колись захоче приїхати у наш край згадуючи свої "пригоди". Та й друзям-європейцям не рекомендуватиме. 

За час усієї подорожі я не побачив жодної посипальної машини, а натомість в око втрапляли покриті льодом та засипані вкатаним снігом дороги... Водії їдуть і думають не про те, як відпочити на курорті, а про те, щоб не стати наступним у канаві. Шановний пане Москаль, ви як очільник Закарпатської ОДА не раз заявляли про те, що сутички із Правим Сектором на Закарпатті негативно впливають на імідж краю і тому ми втрачаємо туристів, що їдуть відпочивати на наші гірськолижні курорти. Та отака імпотенція місцевої влади і дорожніх служб, що не можуть побороти сніг та лід на одній з основних доріг краю несе у собі більше негативу та шкодить туризму більше аніж сотня будь-яких резонансних сутичок.

{g}


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp